ТОВ АгропродажаЗастосування та комплектація АГД
Меню каталогу
Контакти
Інформ. сторінки
показати всі
Ми в соціальних мережах

Застосування та комплектація АГД

Застосування та комплектація АГД...Дискові грунтообробні агрегати АГД використовуються для безвідвального обробітку грунту на глибину 8-18 см човниковим методом без роз"ємних борізд і звальних гребенів з одночасним розпушуванням брил, вирівнюванням поверхні грунту та його прикочуванням.
Особливо ефективні при роботі на сухих, твердих грунтах і схилах тому, що не пересувають грунт в поперечному напрямку до руху та добре заробляють пожнивні залишки в грунт. Агрегати працюють таким чином: при переміщенні по полю диск виконує обертовий рух і сили тертя грунту по диску мінімальні, що забезпечує високий ккд і значно меньшу енергоємність на оранці та економію палива в порівнянні з лемішними плугами. при контакті з пристроєм для очистки, грунт рівномірно сходить з ввігнутої сторони дисків, забезпечуючи рівну поверхню грунту на обробленому полі і закопує пожнивні залишки в грунт. Наявність двох рядів дисків забезпечує інтенсивне подрібнення грунту. опорні котки, положення яких регулюється при допомозі гвинтового пристрою, забезпечують потрібну глибину обробітку грунту і подрібнення грудок у верхньому шарі грунту. Також у конструкції агрегатів передбачена можливість зміни кута атаки дисків в залежності від типу та вологості грунту. Диски виготовляються з внутрішнім загостренням, що робить дуже ефективною роботу агрегатів при обробці в"язкого , важкого грунту, в тому числі чорнозему, знижує тягову силу і збільшує стійкість при русі агрегату. Вирізи в дисках , в сполученні з внутрішнім загостренням, забезпечують краще подрібнення пластів та звільняють накопичення рослинних залишків перед диском.
За бажанням замовника агрегати додатково комплектуються боронами зубчатими чи дошкою польовою, що дає можливість додатково вирівнювати поверхню грунту. Крім того є можливість комплектації котками з кутника, труби, смуги, в залежності від типу грунту, а також грамблінами чи іншими видами котків.


© 2012 - 2024 ТОВ Агропродажа