ТОВ АгропродажаКультиватори, купить культиватор, цена культиватора.характиристика культиваторов.
Меню каталогу
Контакти
Інформ. сторінки
показати всі
Ми в соціальних мережах

Культиватори, купить культиватор, цена культиватора.характиристика культиваторов.

Культиватори, купить культиватор, цена культиватора.характиристика культиваторов.

Агрегат комбінований дисковий АКД-3.0

Агрегат АКД-3.0 складається з двох рядів дисків, між якими розташовані культиваторні стійки для суцільного підрізання ґрунту та бур'янів, а завершує роботу гнучка, самоочисна борона.

Aгpeгaт комбінований швидкісний АКШ-5,6

Комбінований агрегат швидкісної поверхневої обробки ґрунту. Успішно застосовується як у традиційному, так і в ґрунтозахиснім землеробстві, виконуючи за один прохід всі операції по підготовці ґрунту під посів.

Агрегат комбінований АК-4,0

Універсальний агрегат для підготовки ґрунту під посів зернових та технічних культур.

Агрегат комбінований АК-6 (Георгій)

Призначений для суцільної (3–20 см) обробки ґрунту і підрізання бур’янів на необроблених та злущених фонах, для підготовки ґрунту під посів зернових та технічних культур.

Агрегат передпосівний АП - 6

Агрегат передпосівний АП-6 призначений: для ранньовесняного закриття вологи та культивації ґрунту з рівним і похилим рельєфом, підготовки ґрунту під посів цукрового буряка, зернобобових і овочевих культур.

Агрегат чизельний АЧН - 3,0 «Хома»

Агрегат чизельний навісний АЧН - 3,0 «Хома» призначений для розпушування ґрунту по відвальним і безвідвальним агротехнічним фонам з поглибленням орного горизонту, безвідвальної обробки ґрунту, глибокого розпушування ґрунту на схилах і парових полях, подрібнення і вирівнювання поверхні ґрунту.

Культиватор КПС-8

Культиватор КПС-8 призначений для суцільної передпосівної обробки ґрунту та обробки парів з одночасним боронуванням. Обладнаний пристроєм для приєднання зубових або пружинних борін.

Культиватор комбінований напівприцепний ККП-6 «Кардинал»

Культиватор призначений для передпосівної обробки ґрунту в усіх сільськогосподарських зонах України. Особливо ефективне його застосування при обробці ґрунту після оранки на зяб під посів буряків, гороху, кукурудзи, соняшнику, льону та ярих зернових. Культивація проводиться під кутом до напрямку оранки.

Культиватор міжрядний КМ-5,6

Культиватор КМ-5,6 для міжрядної обробки високостеблових технічних культур (соняшнику, кукурудзи, сорго та ін.) зі змінюваною шириною міжряддя. Здійснює розпушування верхнього шару ґрунту на задану глибину.

Культиватор паровий напівпричіпний КПН-8, 2 «Вакула»

Культиватор паровий напівпричіпний КПН-8, 2 «Вакула» призначений для передпосівної обробки ґрунту в усіх ґрунтово-кліматичних зонах, за винятком районів з кам'янистими ґрунтами на глибину від 5 до 15 см.

Культиватор паровий причіпний КПП-8

Призначення: проведення суцільної передпосівної обробки ґрунту та обробки пар з одночасним кришенням грудок землі та ущільненням поверхневого шару катками.

Культиватор передпосівної обробки ґрунту КПГ-4

Культиватор КПГ-4 призначений для суцільної передпосівної обробки ґрунту та обробки пар з одночасним боронуванням, з питомим опором ґрунту до 0,5 кгс/см² (0,05 МПа) і вологістю до 27 %.
Ваша ціна
27800.04 грн.


Культиватор просапний КП-5, 6 «Казак «Пацюк»

Культиватор призначений для міжрядної обробки та підживлення посівів цукрових буряків та інших просапних культур, що посіяні з шириною міжрядь 45 см, поставляється з комплектом робочих органів для переналадки під обробку міжрядь кукурудзи і соняшника, що посіяні з шириною міжрядь 70 см.

Культиватор широкозахватний напівнавісний КШН-5, 6 «Резидент»

Культиватор КШН-5, 6 «Резидент» призначений для основної обробки ґрунту без перевертання його поверхневого шару і може використовуватися в усіх сільськогосподарських зонах України.

Культиватор-рослинопідживлювач навісний високостебельний

Призначений для міжрядної обробки посівів просапних культур з одночасним внесенням гранульованих мінеральних добрив.

Культиватори КН-2,8 і КН-3,8

На культиваторах установлена знімна гребінка пружинного типу, завдяки якій відбувається вирівнювання і додаткове розпушування оброблюваного ґрунту.

Культиватори КПС-4ПП

Культиватор КПС-4ПП призначений для суцільної передпосівної обробки ґрунту та обробки парів з одночасним боронуванням на різних типах ґрунтів. Обладнаний пристроєм для приєднання зубових або пружинних борін.

Культиватори серії «Діоніс»

Стерньовий культиватор ДІОНІС дозволяє на різних етапах здійснювати як поверхневу, так і середню обробку ґрунту на глибину до 18 см.

Культиватори універсальні - навісний КУН-3 і напівнавісний КУН-6,3

Культиватори універсальні - призначені для суцільної обробки при догляді за парами, передпосівної обробки ґрунту.

Культиватори універсальні для прополки та підгортання картоплі серії КПУ

Культиватори універсальні призначені для виконання таких операцій: підрізання бур'янів між рядами; підрізання стрілчастими лабетами на глибину 6-8 см; підгортання ґрунту з висотою гребенів до 25 см.

Лущильник дисковий гідрофікований ЛДГ - 10

Лущильник призначений для лущення ґрунту на глибину 4-10 см після збирання зернових культур. Він може застосовуватися для догляду за парами, у якості однорядної дискової борони для оброблення пластів і роздрібнення брил після оранки, а також для оброблення пласту багаторічних трав.

Міжрядний просапний культиватор з підживленням УСМК - 5,4Б

Культиватор УСМК - 5,4Б призначений для обробки в міжряддях посівів цукрового та кормового буряка із шириною міжрядь 40 - 60 см, посівів сої із шириною міжрядь 45 см.

Причіпний культиватор КУ-6,2

Культиватор КУ-6,2 використовується для основної обробки ґрунту без його обертання при догляді за парами та підготовці до посіву, при обробці під зяб. За один прохід агрегату плоскорізні лапи підрізають стерню та бур'яни, диски подрібнюють і загрібають пожнивні залишки, а каток накочує ґрунт, завдяки чому додатково його вирівнює та ущільнює.

Щілювач навісний ЩН-4 «Киндрат»

Щілювач навісний призначений для нарізування «щілин» на полях з метою покращення водопроникної властивості ґрунту та захисту від водяної ерозії. Він може використовуватися на рівних ділянках і схилах

© 2012 - 2024 ТОВ Агропродажа